Understøt din meddelelse med enestående pressefoto fra kreative pressefotografer

Savner du en fotograf, som evner at kreere pressebilleder, hvilke der er unikke? Vi har i løbet af en snes år forbedret og afpudset en unik fotostil. Denne er karakteriseret ved klassiske karaktertræk fra det fotojournalistiske krydret med et lille pift, der medvirker til, at vores fotografier altid klarer at overrumple og kommunikere deres særlige fortællinger. Vi frembringer således pressebilleder med kant og individualitet.

Kooperer med en fotograf i Århus med rigelig fagkundskab

Med en baggrund som billedjournalist og fotograf er linjen i vores billeder fortrinsvist meget journalistisk. I løbet af årrækken har vi faktisk forøget vores fotoopgaveportefølje, så vi egentlig dertil mønstrer gode pressefoto til varierende marketing- og kommunikationsopgaver. Som pressefotografer i Århus leverer vi således billeder til en bred vifte helt fra tidsskrifter plus ugemagasiner til kundeblade og hjemmesider.

En dygtig freelancefotograf og en dygtig billedjournalist, der sætter dine behov hen som midtpunkt

Idet du har en fotojournalist fra os, er det din chance for en smidig partner, der sætter sig ind i dine individuelle behov. Alt afhængigt af hvadfor nogle billedtyper, du har brug for, fotograferer vi 100 % i de settings, der kommer til at give det foretrukne resultat. Af denne grund løser vores fotojournalister både fotoopgaver i vores eget atelier og på selve location over hele det danske land eller faktisk andre steder i Europa og øvrige verdensdele. Billedstilen er mest presseagtig hos de fleste af vores pressefotografer. Desuden leverer vi informative billeder foruden pressebilleder inden for marketing og kommunikation. En typisk opgave kan spænde over pressebilleder til fagblade og hjemmesider.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>