Undertegnede er begejstret for fastelavnstøj og køber fastelavnskostumer til børn og fastelavnskostumer til voksne på internettet

Når det bliver februar skal jeg skynde mig med at opdrive fastelavnskostumer til børn og til tider tillige fastelavnskostumer til voksne, såfremt vi alle tager til arrangementer, hvor både voksne og børn skal have fastelavnstøj [http://dramashop.dk/kostume/category/fastelavnskostumer-til-boern-226/] på. Jeg vil med det samme sande, at jeg holder meget af fastelavnstøj. Jeg bemærker bare at fastelavnskostumer til voksne ikk er lige så fremherskende som fastelavnskostumer til børn er.

Var I klar over at fastelavnstøj og skikkene vedrørende fastelavn ikke er helt ung? Fastelavnskostumer til voksne var før i tiden det mest planmæssige, hvor man anvendte fastelavnstøj til at fordrive ånderne. Fastelavnskostumer til børn blev allerførst benyttet for relativt nylig. Sydpå er fastelavnskostumer til voksne stadigvæk meget udbredt nede ved fx Spanien, Italien og Portugal med parader, maskeradefester og fastelavnstøj.

Skal I supplere med godt fastelavnstøj, så vil jeg lige skrive om webshoppen Dramashop. Kostumebiksen sælger fastelavnskostumer til børn men utallige fastelavnskostumer til voksne. Biksens kollektion er grandios. Der kan forældrene shoppe amok hvis krapylerne galer efter friske fastelavnskostumer til børn, eller såfremt du måske selv kunne bruge fastelavnskostumer til voksne til øhm fastelavn og/eller temafest perhaps.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.