Vælg C5 Light som regnskabsprogram til din virksomhed

Har du behov for et driftsstærkt regnskabsprogram i din virksomhed? Vælger du C5 fra Microsoft får du et udbygget regnskabsprogram, der er i stand til at vokse hen ad vejen i takt med, at omfanget af dit firma vokser, da C5 inkluderer specifikke moduler der helt enkelt vil kunne tilpasses opgaverne i firmaet. Køber du Microsoft Dynamics C5 har du således mulighed for at få et regnskabsprogram, der indbefatter alt, hvad du har brug for i de første par år og der ydermere er perfekt til at opfylde potentielle behov og krav i firmaet.

Microsoft Dynamics C5 indeholder blandt andet et medarbejderkartotek og et komplet firmakartotek med nok plads til ca. ethundrede kundeemner såvel som 325 artikler. Således vil din virksomhed være sikret et regnskabsprogram, hvor regnskabsmedarbejderen i dit firma er i stand til at skrive udspecificerede adhoc-notaer, danne og opretholde handlinger og funktioner foruden administrere samtlige data. En af de væsentligste fordele ved C5 er et let anvendeligt interface, der medfører at det er let at kontrollere al opgaveløsning ift. dit firmas cashflow og øvrige bogholderiopgaver.

C5 grundpakkens mange fordele medvirker til, at det har en placering som det mest populære regnskabsprogram i det danske erhvervsliv. Det skyldes ikke mindst, at du kan vælge at tilføje moduler til fx GLS, ebusiness, lønhåndtering mm. til C5 i takt med at arbejdsgangene i virksomheden bliver mere komplicerede. Af den årsag vil du med C5 Light sikre dig alt fra et regnskabsprogram uden for mange funktioner til et fuldt udbygget regnskabs- og økonomistyringsprogram, som imødekommer alle krav i firmaet.

Vil du hitte rede i, hvorledes dit firma får det bedste resultat ud af at købe C5 Light, i fald du mangler et effektivt økonomistyrings- og regnskabsprogram? Så få en snak med et professionelt konsulentfirma, der besidder kompetencerne til at tilpasse funktionaliteten i C5 til dit firmas behov.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>