Vidunderlig kaffe får man kun hvis man bruger en rigtig god kaffeautomat

Jeg er ved en computer hele dagen, og jeg arbejder på et bureau. Jeg er glad for arbejdet, alligevel idet jeg tager hjem derfra, skal jeg endda hjem til det andet arbejde – mine børn. Jeg ejer et flot hus sammen med min mand og vores tre fantastiske børn på tre, fem og ni år. Jeg elsker min familie meget højt, men det er besværligt at klare både arbejde samt alle mine børn. Ikke desto mindre sover jeg ikke så godt om natten, da min mindste søn græder en god del, det betyder, at jeg må stå op af sengen og så få ham til falde i søvn. Dette betyder, at jeg tit er søvnig på jobbet, men gudskelov står der en kaffeautomat, og den kan jeg ikke leve uden.

Det, jeg begynder med at gøre, når jeg er kommet på job, er, at spurte hen til kaffeautomaten og lave en kop kaffe. Vi har haft mange kaffeautomater igennem tiden, men ikke alle har været lige gode. Vores seneste nye kaffeautomat er den bedste af dem alle sammen, og derfor vil jeg så erkende, at en deliciøs kop kaffe altså kun kan komme fra en god kaffeautomat som denne.

Den koffein, som er i kaffe gør, at jeg bliver ved med at være vågen, men jeg holder virkelig også af smagen hos en skøn kop kaffe. Jeg indtager to til tre kopper, hver dag jeg er på job, men hver gang jeg er derhjemme, har jeg bare ikke tiden til det. Jeg ærgrer mig egentlig talt meget, og derfor vil jeg give mig tid til at drikke en kop kaffe, efter jeg kommer hjem og eventuelt om aftenen. Jeg overvejer at købe sådan en kaffeautomat, som vi har ovre på kontoret.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>