Vikarbureau, outplacement og rekruttering – København er en nødvendighed for et firma

Jeg fandt mit daværende arbejde ved hjælp af rekruttering København. Det var mit arbejde længe, og jeg var glad for det. Dog blev jeg sagt op, dermed benyttede jeg mig af outplacement København, der virkelig var en nødvendig hjælp til mig. Nu har jeg fundet et nyt arbejde ved brug af et vikarbureau i København. Det lyder som et godt job, som jeg sikkert også bliver glad for.

Det er efterhånden 7 år siden, jeg kontaktede et selskab, der tog sig af rekruttering København. Da mit daværende firma så behøvede en til kollega og fik fat i rekrutteringsfirmaet, opdagede de mig i deres database, og dermed fik jeg et jobinterview. Det sluttede med, at jeg fik arbejdet. Rekruttering i København var virkelig simpelt, så jeg kan kun anbefale det til både arbejdsledige samt firmaer. Dengang der skete omlæggelse på arbejdet, opsagde de mig, hvilket kom som et chok for mig. Til mit held havde min chef nogle dage inden kaldt op til et bureau, som klarede outplacement, København, hvilket hjalp mig med at komme mig over det.

Outplacement – København -selskabet kom med det forslag, at det var en mulighed at få fat på et vikarbureau – København, så det gjorde jeg. En ansat i et firma, ligesom mit daværende, gik på orlov, og jeg fik derfor et vikarjob med et års varighed. Men jeg tror, at jeg evt. kan blive ansat fast efter vikariatet. Vikarbureau, København fik det til at være meget simpelt at få et nyt arbejde og simpelt for mit nye selskab.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.