Vil du helst eje Er EUR-paller eller en europalle dit foretrukne valg?

Når samtalen drejer ind på godstransport, skabes der jævnligt en diskussion om hvilken løsning, der er mest optimal. Nogle folk anvender eksempelvis skibe, hvorimod de øvrige foretrækker tog eller fly. Ens for dem alle er ligegodt, at det uagtet selve transporteringsfartøjets art er væsentligt med holdbare paller {http://www.jyskpalleimport.dk/default.asp} i fremragende kvalitet, på hvilke lasten kan stilles undervejs på turen. Ved netop dette trin stilles det klassiske spørgsmål: Hvad er det bedste køb – EUR-paller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33} eller en europalle {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=32}?

Det er indimellem rimelig svært at sige, idet EUR-paller i bund og grund ligner en europalle. For at frembringe et eksempel er palletyperne begge verificeret af ISPM-15, hvilket betyder, at pallerne er behandlet med varme og godkendte efter den aktuelle lovgivning. En sådan behandling begrænser faren for, at du kommer til at medbragt småkryb i skjul af din last.

Almindeligvis kan du imødse, at én europalle kan bære 1½ T. Er din last mere tungtvejende, skal du imidlertid ikke fortvivle. I stedet kan du nemlig sætte flere forskellige paller oveni hverandre og således forstærke pallernes bærekraft. To paller resulterer derved i en tolerance på ca. 3 tons. Dog bør det ikke være det, som skyld i, at du indhandler en europalle og ikke EUR-pallerne, eftersom EUR-paller tilbyder en ens bærekraft og endvidere, på linje med europallerne, er miljøvenlige. EUR-pallerne er jo meget dyrebare som returpaller, og dvs., at du i grunden lejer dine paller og simpelthen er i stand til at aflevere dem i det øjeblik, du ikke længere har brug for dem.

Af den grund er der blot ét at fremføre, og dét er, at du uanset din beslutning er sikret stabile træpaller i høj kvalitet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.