Vores efterskole er en efterskole i Midtjylland, som byder på noget for enhver

På vores sportsefterskole i Midtjylland er der helt sikkert noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende skole, der har et bredt udvalg af forskelligartede studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne grund naturligvis på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem sportsgrene som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen byder dog også på andet end idræt. I kraft af den fantastiske placering i det smukke Midtjylland lægger idrætsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af året kan blive udfordret af spændende og anderledes fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, foretrækker du måske at fordybe dig i for eksempel musik eller design i stedet. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, ligegyldigt hvad dine interesser er.

Sideløbende med den daglige undervisning på efterskolen, kan du være sikker på også at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det vil både ske i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det vil både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som afholdes af skolen men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig på hele to studieture. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne tur får de elever, der har outdoor som fokusfag, lejlighed til at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Studietur nummer to er det endda efterskolens elever på Europalinjen, der skal stå for at arrangere. På Europalinjen fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selvom efterskolen faktisk er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder flere fag, der interesserer dig – også selvom du ikke interesserer dig for sport!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>