Vores efterskole er en sportsefterskole på heden i Midtjylland, som har noget for enhver

På vores idræts- og sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland er der uden tvivl noget for enhver smag. Det er nemlig en vidtfavnende skole, der byder på mange forskelligartede linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og vægten lægges derfor selvsagt på forskellige sportsgrene. Du kan derfor blandt andet vælge flere forskellige sportsgrene som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen byder dog også på mere end idræt. Med den naturskønne placering på den midtjyske hede giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af dit ophold kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes fag, som f.eks. outdoor og adventure.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i f.eks. design eller musik. Lige meget hvad er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, uanset hvad dine interesser er.

Efter den daglige undervisning på efterskolen, vil du med garanti – også udenfor undervisningstiden – få en masse oplevelser. Det sker både i form af de mange forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det kan både ske i form af de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men helt bestemt også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to rejser. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne rejse får eleverne med outdoor som linjefag, chancen for at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden studietur går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det endda de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der står for at arrangere. På deres linje fokuseres der nemlig på planlægningen af rejser.

Selvom du ikke bryder dig om sport, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde flere fag, der interesserer dig!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>